100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol deelt heerlijke foto: ‘Hoe vrolijk kun je wakker worden?!’

Caroline Mol begint de dag met een lach, en dat alles heeft ze te danken aan haar dochter Lina. Bij een heerlijke foto schrijft Caroline: 'Hoe vrolijk kun je wakker worden?!'.

Caroline Mol

Naast de zorg voor haar kinderen is Caroline Mol druk bezig met haar influencer-taken én haar eigen zaak. Samen met haar vriendin Corine heeft ze sinds kort haar eigen webshop Will & James. Het afgelopen weekend beleefde Caroline een bijzonder weekend, want toen opende ze voor 2 dagen haar eigen pop-up store in Volendam. Het werden twee prachtige dagen, waar Caroline en Corine vol trots op terug kunnen kijken.

Helaas voor Caroline kon haar geliefde Jan Dulles er niet bij zijn. Hij zat in Amerika, samen met de andere leden van de 3JS. Hij was daar natuurlijk om muziek op te nemen, maar óók om Spiderman eens een lesje te leren. Benieuwd waar dat over gaat? Dat lees je hier!

‘Hoe vrolijk kun je wakker worden?!

Het is vandaag weer een nieuwe dag en hoe start je die beter dan met de glimlach van een kind? Lina, de dochter van Jan en Caroline, lacht áltijd. Of althans, zo lijkt het.

‘Hoe vrolijk kun je wakker worden?!’, schrijft Caroline bij een heerlijk kiekje waarbij we Lina heel hard zien lachen. Wat een schatje is het toch ook. De volgers van Caroline vinden de foto ook helemaal geweldig, en wij ook!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Caroline Mol