100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

LEZEN: Carrièreswitch voor Suzan en Freek

Het is een geweldig duo op het podium en als koppel, maar kunnen Suzan en Freek ook een eigen restaurant runnen? Ze gaan het een avondje proberen.

Suzan en Freek

Heel Nederland krijgt er een lach van op z’n gezicht, zij hebben allebei een prachtige stem, het is een heerlijk stel én zij maken al hun dromen waar: Suzan en Freek. Een aantal jaren geleden brak dit knappe stel door en sindsdien zijn zij niet meer van het podium weg te denken. Honderden shows in een jaar, verschillende festivals, nieuwe nummers en een eigen documentaire. Het kan het stel niet te gek. Freek heeft hun geluk afgelopen zomer weten te verdubbelen, toen hij voor Suzan op zijn knieën ging.

Carrièreswitch

Suzan en Freek zijn echt een powerduo en op het podium vullen zij elkaar goed aan, maar doen zij dat ook in een restaurant? Met Valentijnsdag zullen wij erachter komen, want het stel opent voor één dag hun eigen restaurant. Suzan en Freek zijn beiden super romantisch, dus aan gezelligheid, sfeer en romantiek zal het die avond niet ontbreken. Op Instagram deelt het stel een video, waarin zij dit leuke nieuws bekendmaken. ‘We openen op Valentijnsdag voor één dag ons eigen restaurant, en jij kan erbij zijn! Wij zorgen voor een romantisch diner bij kaarslicht én verzorgen zelf de muziek, live & akoestisch. We hebben 20 tafels beschikbaar, en kaarten zijn alleen te winnen als je je opgeeft via onze website. Wie komt er bij ons eten?’, schrijven zij eronder. Wij zouden er alleen al naartoe gaan om de live muziek van Suzan en Freek. Wie weet bevalt een eigen restaurant het stel wel..

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek