100%NL Magazine Chantal Janzen en zoon james
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen viert 14e verjaardag zoon James met foto uit ziekenhuisbed

James, de zoon van Chantal Janzen, viert vandaag alweer zijn 14e verjaardag! Wat gaat de tijd snel!

Chantal Janzen

Zingen, presenteren, meespelen in een musical en acteren…Chantal Janzen kan álles!

Gezin

Als Chantal Janzen niet aan het werk is, brengt ze tijd door met haar gezin. Ze is al jaren getrouwd met Marco en hebben samen twee prachtige kinderen: James en Bobby.

Waar Chantal ook bekend om staat is haar eindeloze humor. Keer op keer krijgt ze haar volgers aan het lachen. Zoals als laatst: toen deelde ze een hilarische throwback waarbij haar man Marco het moest gelden. Je ziet die foto hier.

Wat ook zeker een kijkje waard is, is de woning van Chantal. Samen met haar gezin woont ze in een waanzinnig huis in Amsterdam. De inrichting is echt prachtig, dat zie je tijdens de hometour van Chantal.

14e verjaardag James

Het is vandaag feest in huize Geeratz want James is vandaag jarig. Wij zien James natuurlijk nog het liefste als dat kleine, schattige jongetje. Maar hij is alweer 14 jaar geworden. 14 JAAR! Ongelooflijk, wat vliegt de tijd aan ons voorbij.

‘Deze baby is vandaag 14 jaar geworden. Zijn hele basischooltijd zei er ieder jaar wel een docent: ‘Hadden we maar 30 James’en in de klas’. Nu ben ik blij dat dat niet werkelijk is gebeurd want dan had ik daar 30x van moeten bevallen. Enfin. Ik snap wel heel goed waarom ze dat zeiden. Want met deze lieve leuke grappige mooie jongen is het al 14 jaar feest.
Man wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn.’

Bij haar lieve bericht deelt Chantal ook een aantal kiekjes van James. Ze begint met een foto van 14 jaar terug, toen ze nog lag bij te komen in het ziekenhuisbed. Chantal is nog precies hetzelfde!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier
WHAT?! Chantal Janzen ontdekt geheime Vietnamese aanbidder op héle vreemde manier
Lees alle artikelen over Chantal Janzen