100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen vader in het zonnetje: ‘Je ouders nog om je heen hebben in goeie gezondheid is het allergrootste goed’

Gisteren vierde de vader van Chantal Janzen zijn verjaardag van een magische leeftijd: 75 jaar! Reden genoeg voor Chantal om haar vader eens flink in het zonnetje te zetten.

Chantal Janzen’s vader

Op Instagram plaatste Chantal gisteren een aantal te leuke foto’s van haar vader. Maar daar bleef het niet alleen bij, ook schreef ze daar een hele mooie tekst bij. Uit de tekst valt goed te lezen dat Chantal, haar broer en hun ouders een hele hechte band hebben. ‘Papa 75! Ozze Sjon, ozze pap, ozze leefste opa, d’n badmeister, de pianist, de beste wafelbakker, de vastelaoves Oeles oud-prins, mn grootste fan, hij is zóveel in één! Johnny is altijd bezig, nog steeds, en dat 24/7. Nooit aan het klagen, altijd wel iets voor iemand aan het doen, regelen, fiksen, halen, zorgen.’

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om op te groeien met beide ouders in goede gezondheid in de buurt. Dat is Chantal zich maar al te goed bewust. Zo schrijft ze: ‘Want het is allemaal prachtig hoor, wat ik mag beleven, meemaken en mag doen, maar je familie en dierbaren, en met name je ouders nog om je heen hebben in goeie gezondheid dat is toch potverdorie, vooral in deze tijd, echt het allerallergrootste ‘goed’. Koesteren die hap!!’

Moeder

Chantal is opgegroeid in Limburg en komt uit een gezin met een vader, moeder en een broer. Met alledrie heeft zij een ontzettende goede band en een na blikje op haar Instagrampagina zien we verschillende foto’s van de familie Janzen.

Haar ouders heten John en Joke, en Chantal plaatst hele lieve berichten over haar ouders. Benieuwd hoe de moeder van Chantal eruit ziet? De foto’s zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen