100%NL Magazine Chantal Janzen bobby
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen laat grootste wens zoontje Bobby in vervulling gaan!

Bobby, het jongste zoontje van Chantal Janzen, boft maar met zo'n moeder! Chantal Janzen laat de grootste wens van haar zoontje in vervulling gaan.

Grootste wens in vervulling

Bobby is een gelukkige jongen! Allereerst omdat hij natuurlijk de leukste ouders heeft: Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz.

Maar ook is Bobby’s allergrootste wens in vervulling gegaan, zo laat Chantal Janzen weten op haar Instagrampagina.

‘Yep. Bob’s wens is uitgekomen. Zn moeder als Spiderman. Spidermam. Blij dat ‘ie was. Hij straalde de hele dag. En nee, ik neem dit pak niet mee naar huis schat.’

Bobby is de leukste thuis!

De kleine Bobby heeft niet alleen het uiterlijk van zijn bekende mama, maar ook zéker het innerlijk! Chantal deelt regelmatig de allerleukste foto’s en video’s van haar zoontje. Zo houdt Bobby wel van een dansje op z’n tijd, draait hij zijn hand niet om voor een huishoudelijke taak én heeft hij nu al een hele uitgesproken kledingsstijl. Wij zijn fan van Bobby!

Woning Chantal

Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot samengesteld gezin. Marco en Chantal hebben samen twee zoons, James en Bobby. Een paar weken geleden genoot Chantal nog van een heerlijke stranddag met haar oudste zoon James. Marco had al drie kinderen uit een eerdere relatie. Dochters Esmée en Isaa, en zoon Zion. Marco, Chantal en de kinderen wonen samen in een prachtige woning in Amsterdam.

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen