Charly Luske deelt onzekerheid en gaat onder het mes!

Charly Luske deelt onzekerheid en gaat onder het mes!

Op Instagram deelt Charly Luske een persoonlijk bericht.

Charly Luske heeft een haartransplantatie ondergaan. Op Instagram deelt hij waarom hij dit heeft laten doen.

Charly is altijd bang geweest om, net als zijn vader, kalend te worden. Nadat hij zag dat er nog veel meer mannen de stap hebben gezet naar een haartransplantatie is Charly er ook voor gegaan.

‘Al die jaren geklooi met dat haar, niet te lang in de spiegel kijken omdat je iets ziet wat je lelijk vindt. En pas nu, in deze gekke tijd waar we in leven, de moed hebben om er iets aan te doen.’, zo deelt hij. Wij zijn nu al heel benieuwd naar het eindresultaat!

View this post on Instagram

Lang geleden toen ik een jaar of 11 was, kwam mijn vader terug van een reis, met een heel ander kapsel. Ik was enorm onder de indruk van het haar dat ineens groeide waar het niet eerder zat (zolang als ik me kon herinneren). Ik was altijd bang dat ik net als mijn vader vroeg kalend zou zijn. Dat gebeurde niet. Ook niet na m’n 20e en ook niet toen ik 30 werd. Maar er was wel iets dat me m’n hele leven al stoorde; Mijn hoge voorhoofd. Uiteraard door de enorme hoeveelheid hersenen, die ik meedraag, maar toch, mooi vond ik het niet… Ik begrijp best dat er mensen zijn die zeggen; “waar maak je je druk om” of “ dat is me nooit opgevallen, je hebt fantastisch haar!” Dat klopt… maar het begon alleen veel te ver naar boven met groeien, hahaha…. Het is lastig om onzekerheid uit te leggen die voor anderen onterecht lijkt. Maar ik denk dat het goed is om altijd te doen wat voor jou werkt en wat jou gelukkig maakt! Jaloers keek ik altijd naar de Brad Pitts en de Ben Afflecks en de David Beckhams van deze wereld… "Had ik maar die haarlijn!” Tot ik erachter kwam dat twee van hen meerdere transplantaties gehad hadden! Dus….Wat hield me tegen? Een rare trots. Een soort eergevoel dat ik minder vent ben als ik door een ingreep iets aan m’n uiterlijk verander … Ouderwets misschien, of onterecht, maar het was een hardnekkig gevoel. Al die jaren geklooi met dat haar, niet te lang in de spiegel kijken omdat je iets ziet wat je lelijk vindt. En pas nu, in deze gekke tijd waar we in leven, de moed hebben om er iets aan te doen. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! De reden dat ik voor @beauclinicnederland heb gekozen is het vertrouwen. Een bevriende collega ging me voor en dat resultaat was echt bizar! Daarbij was alles in overleg, dat gaf veel rust. Ik heb al zoveel mannen (en zelfs een paar vrouwen) gesproken die het overwegen, maar niet durven. Het is een soort taboe, terwijl het een heel persoonlijke keuze zou moeten zijn… Ik deel dit omdat ik niet geheimzinnig wil doen over waarom m’n haar ineens zo kort is. Ik had een probleem en ik heb het gefixt. Ik werk ook nog aan m’n persoonlijkheid maar dat duurt iets langer, dus nog even geduld aub…;)

A post shared by Charly Luske (@charlyluske) on

Bron en Beeld: Instagram Charly Luske