CUTE: Volgers reageren massaal onder mierzoet kiekje van Fender
Zie ook:
Delen

CUTE: Volgers reageren massaal onder mierzoet kiekje van Fender

Het maakt niet uit of Fender lacht, huilt of boos kijkt; hij is altijd schattig en volgers gaan keer op keer uit hun dak, wanneer zij een foto van hem zien.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Van trouwen is het nog niet gekomen, maar zij gaan elkaar vast en zeker nog eens het jawoord geven.

Fender

Roxeanne en Erik genieten van quality time met hun lieve zoontje en zij delen dan ook dagelijks de leukste foto’s van Fender. Deze jongen lijkt altijd vrolijk te zijn en hij houdt van avontuur. Wij en alle volgers kunnen geen genoeg krijgen van alle foto’s van Fender en iedereen reageert dan ook altijd massaal onder de mierzoete kiekjes. Dit keer deelt Roxeanne twee foto’s waar wij echt bij wegsmelten. Het zijn twee close-up foto’s van Fender. ‘Wat hebben jullie toch een geweldig en knap kind’, ‘Prachtig kind hij straalt zoveel geluk en liefde uit’ en ‘Omg om op te vreten’, zijn wat reacties. Het is inderdaad een heerlijk kind!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes