100%NL Magazine Reinout Oerlemans

ZIEN: Daniëlle Oerlemans deelt allereerste foto met Reinout!

Op Instagram neemt Daniëlle Oerlemans haar volgers even 22 jaar mee terug in de tijd met de allereerste foto van zichzelf en haar man Reinout.

Allereerste foto

Daniëlle is het archief ingedoken en heeft haar allereerste foto samen met Reinout Oerlemans gevonden. Wat een jonge koppies!

Na al die jaren zijn Daniëlle en Reinout nog altijd smoorverliefd! Inmiddels woont het stel samen met hun kinderen alweer een paar jaar in Los Angeles. Vanuit Amerika deelt het gezin vaak de leukste kiekjes om bij weg te dromen. Net zoals deze vakantiefoto’s van de familie Oerlemans, een sprookje!

Daniëlle en Reinout hebben samen 4 kinderen, Thijmen James, Fiene Joan, Benjamin Jack en Katelyn Jane. Benieuwd hoe de kids er tegenwoordig uit zien? Dat zie je op deze gezellige gezinsfoto!

Arnie

Reinout Oerlemans kennen de meeste mensen natuurlijk van Goede Tijden Slechte Tijden. Hier speelde hij de rol van Arnie Alberts en werd hij landelijk bekend. Chantal Janzen plaatst dan ook een hilarische reactie onder de foto: ‘OMG BEN JIJ MET ARNIE VAN GTST???!!!’

Vroeger had Reinout nog een gladgeschoren gezicht met een volle bos haar op zijn hoofd. In de jaren daarna heeft hij zichzelf nog verschillende looks aangemeten, maar zijn laatste look was toch de meest bijzondere, zijn gigantische snor! Inmiddels is hij er alweer van af, maar destijds raakten we niet uitgepraat over de snor van Reinout. Wat vonden jullie van zijn look?

Bron en Beeld: Instagram Danielle Oerlemans