100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Daniëlle Oerlemans laat emoties los: ‘Daar word ik verdrietig van’

Dat Daniëlle en Reinout trots zijn op hun kinderen, blijkt maar weer. Op Instagram staat Daniëlle stil bij een bijzonder moment.

Reinout en Daniëlle Oerlemans

Als er een stel is dat de schijnwerpers weet te vangen in de wereld van entertainment, dan zijn het wel Reinout en Daniëlle Oerlemans. Reinout, aanvankelijk bekend als acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft zich snel ontpopt tot een invloedrijke mediagigant. Met zijn productiebedrijf Eyeworks heeft hij talloze televisiehits gemaakt, zowel in eigen land als daarbuiten.

Maar vergeet Daniëlle niet! Ze is niet alleen een mode-icoon, maar ook de spil van het gezin! Samen hebben ze een tijdje geleden hun leven verplaatst naar Amerika, waar ze met heel veel plezier wonen. Het huis is gevuld met de levendigheid van hun vier mooie kinderen: Fiene, Thijmen, Benjamin en Katelyn.

Verdrietig

Het is een feestje om Daniëlle te volgen op Instagram, want zij deelt dagelijks de mooiste foto’s en is altijd positief. Gisteren plaatste zij een prachtige foto met haar man, Reinout en haar zoon, Ben. Zij schrijft er een emotionele tekst bij: ‘Zo ontzettend trots op deze man! Binnenkort ons nest verlaten daar word ik verdrietig van! Ben Oerlemans, we houden zoveel van je!’ Wij snappen dat dit even moeilijk is voor Daniëlle en Reinout, maar het komt allemaal goed. 🙂

Bron: Instagram Daniëlle Oerlemans en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

Daniëlle deelt prachtige trouwfoto met Reinout: 'Gefeliciteerd toppers!'
Daniëlle deelt prachtige trouwfoto met Reinout: ‘Gefeliciteerd toppers!’
Reinout en Daniëlle in de wolken: 'We zijn zo trots op jou!'
Reinout en Daniëlle in de wolken: ‘We zijn zo trots op jou!’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans