100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

ZIEN: Danny Froger deelt net uit bad foto met zijn mooiste bezit

Als er iets is waar Danny ultiem van geniet, zijn het de mooie momentjes met zijn dochters. En dan vooral knuffelend in bed..

Danny en Ann Dominique

Het stel waar iedereen steeds weer opnieuw vrolijk van wordt en waar heel Nederland een warm gevoel van krijgt: Ann Dominique Wilten en Danny Froger. Het stel is al ruim 6 jaar samen en zij zijn nog steeds net zo gelukkig als in het begin. Misschien nog wel iets gelukkiger zelfs, want zij zijn nu ouders van twee knappe dochters, Fallon en Scottie én zij hebben een hond, Sjaak.

Net uit bad foto

Danny en Ann Dominique delen dagelijks de leukste, mooiste en meest ondeugende foto’s van hun dochters, maar sommige steken er met kop en schouders bovenuit. Zo ook deze foto die Danny met zijn dochters deelde. Zowel Danny als zijn dochters kwamen net uit de douche, of uit bad en daarna lag vader in bed te knuffelen met zijn dochters. Van dit mooie moment maakte Ann Dominique even een foto en daar kregen zij onwijs veel reacties op. ‘papa met zijn twee knappe dochtertjes’ en ‘Rijkdom dit’, zijn wat reacties en daar zijn wij het volkomen mee eens. Wat ons opvalt, is Scottie echt een kopie is met haar vader. Zij gaat met de dag meer op hem lijken..

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger.

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger