100%NL Magazine moeder Daphne Deckers

Daphne Deckers bezorgd om moeder in Limburg “Alles staat onder water”

Daphne Deckers is deze week te zien in het programma De Slimste Mens! Al drie avonden op rij heeft ze haar plekje op de stoel weten te behouden en gister won ze zelfs de beker van De Slimste Mens! Haar euforie sloeg alleen al snel om in bezorgdheid.

Moeder van Daphne

De moeder van Daphne Deckers woont namelijk in Valkenburg, waar de afgelopen dagen heel veel regen is gevallen. Wegen en huizen overstromen en zelfs de elektriciteit is uitgevallen. Daphne deelt haar zorgen op Instagram.

“Haar straat is in een rivier veranderd”

“Ik was gisteravond blij dat ik ook eens ‘de beker’ van De Slimste Mens had gewonnen, maar dat gevoel zakte al snel weg door de nijpende situatie in Zuid-Limburg. De benedenverdieping van mijn moeders huis in Valkenburg staat onder water, de elektriciteit is uitgevallen, haar straat is in een rivier veranderd, de Geul naast haar huis staat torenhoog, het houdt maar niet op met regenen, de wegen staan onder water en we kunnen er niet heen”, schrijft een bezorgde Daphne.

Nog meer regen

Ook wenst ze iedereen in het zuiden heel veel sterkte en hoopt ze dat het evacueren snel op gang komt. Het hoogtepunt van de waterstanden is nog niet eens bereikt. Vandaag valt er namelijk ook nog heel veel regen. Hopelijk stopt het snel met regenen!

Bron en Beeld: Instagram