Deze BN’ers kregen (of krijgen) een baby in 2023!
Delen

Deze BN’ers kregen (of krijgen) een baby in 2023!

Zo leuk om te zien wie er allemaal al een kindje hebben gekregen dit jaar en wie er nog in verwachting zijn.

1. Jessie Jazz Vuijk

Het kindje is iets langer blijven zitten dan de uitgerekende datum, maar op 11 oktober was het zover: Xavier werd geboren. De zoon van voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk en presentator Kaj Gorgels. En wat een schatje is het! Tijdens haar zwangerschap deelde het model regelmatig prachtige foto’s van haar babybuik op haar Instagram.

2. Eva Jinek

Presentatrice Eva Jinek werd op 3 september moeder van haar tweede kindje. En wat heeft ze een mooie naam gekregen: Salo Leonora. Enkele dagen na haar geboorte deelde Eva een schattig kiekje van de kleine spruit.

3. Monique Smit

Op 13 september verwelkomden Monique Smit en haar man hun derde kindje: Lovi. Na twee jongens kregen zij dit keer een meisje. In april dit jaar maakte de zangeres het blijde nieuws bekend.

4. Gaby Blaaser

Een echte verrassing: actrice Gaby Blaaser werd onverwacht zwanger en ontdekte dit tijdens de opnames van ‘Echte meisjes in de jungle’. Enkele maanden later werd Isabella geboren, op 13 juni.

5. Zussen Elise en Vita Boers

De droom van vloggers en influencers Elise en Vita kwam uit toen zij tegelijkertijd zwanger waren. Op 1 april werd de dochter van Elise geboren: Coco Vita, uiteraard vernoemd naar haar tante. Een paar weken later werd Louis Frank Lucas geboren, de zoon van Vita.

6. Robin Martens

Op 9 september werd Jafaní geboren: de zoon van Robin Martens en haar vriend Benjamin. Zijn naam betekent: The Beautiful One. Hiermee is hun eerste kindje Makéna grote zus geworden.  

6. Yvonne Coldeweijer

Juice Queen Yvonne Coldeweijer maakte in juni bekend haar eerste kindje te verwachten. Wel moet ze nog eventjes geduld hebben: ze is uitgerekend op 11 december. In juni toonde ze trots beelden van haar groeiende babybuik.

8. Mikky Kiemeney

In juli maakten voetballer Frenkie de Jong en zijn verloofde Mikky Kiemeney bekend hun eerste kindje te verwachten. De geruchten gingen al een tijdje daarvoor rond, nadat Frenkie gespot was in een T-shirt met daarop een ooievaar. Eind september deelde Frenkie een zoet kiekje waarop de groeiende babybuik te zien is.

Goed voorbereid

Verwacht jij ook een baby? Check dan goed je zorgverzekering. In de basisverzekering zijn meerdere dingen opgenomen, zoals verschillende echo’s, kraamzorg en prenatale screening. Maar sommige dingen vallen ook buiten het basispakket, zoals het kraampakket en de eigen bijdrage voor kraamzorg. Hier kan je een aanvullende verzekering voor afsluiten.

Je kan je zorgverzekering vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen om te zien welke het beste bij jou past. Vanaf 13 november tot en met 31 december kan je eventueel overstappen.

Bron: Instagram Jessie Jazz, Eva Jinek, Monique Smit, Gaby Blaaser, Elise en Vita Boers, Robin Martens, Yvonne coldeweijer, Mikkie Kiemeney.

Delen