Dit is de nieuwe look van Roxeanne Hazes

Dit is de nieuwe look van Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt op Instagram een foto van haar nieuwe coupe!

Zangeres Roxeanne Hazes heeft een nieuwe look! Op Instagram deelt ze een foto waarop te zien is dat ze haar haar heeft geverfd. Met haar verloofde Erik staat ze vrolijk op de foto, met als caption en hartje. Lange tijd ging de zangeres door het leven met blond haar, nu heeft ze dus een deel van haar haren groen geverfd. In haar story heeft ze ook een aantal foto’s gedeeld en dat levert een leuke reactie op: “omg lol ik dacht dat je zo’n operatie mutsje op had door kleur van je haar”.

Haar verloofde en manager Erik Zwennes plaatste ook een aantal foto’s waarop Roxeanne te zien is met haar nieuwe look. Samen met zoontje Fender hadden ze een leuke dag tussen de dieren. Een prachtige selfie van Erik, Roxeanne en Fender mag ook niet ontbreken.

Door de jaren heen heeft Roxeanne vee met haar haar gedaan. Voor ze het groen verfde, was het deels blond en deels zwart. Daarvoor had ze de voorste plukken rood geverfd, had ze een blonde coupe en zelfs een compleet blauwe look. Neem hier een kijkje voor alle haarstijlen van Roxeanne door de jaren heen.

Bron en Beeld: Roxeanne Hazes