ANP Foto, Ronald Koeman
Zie ook:
Delen

Dit is het mooie gezin van Ronald Koeman

Ronald Koeman is een rijk man met 3 kinderen en alweer een aantal kleinkinderen. Wij delen wat leuke foto's van zijn prachtige gezin.

Ronald Koeman

Ronald Koeman is een Nederlandse voetbaltrainer en voormalig profvoetballer. Ronald heeft bij grote clubs als Ajax, PSV en Barcelona gespeeld, maar hij heeft als middenvelder ook gespeeld tijdens het EK van 1988, die Nederland won. Naast speler is Ronald ook van grote clubs hoofdtrainer geweest. Denk aan Ajax, PSV en Feyenoord, maar ook buitenlandse clubs als Valencia, Barcelona, Everton en Benfica.

In 2018 is Koeman bondscoach geweest van Het Nederlands elftal en na het WK van 2022 besloot Ronald het weer opnieuw te proberen. Momenteel is hij Nederland aan het coachen tijdens het EK.

Gezin

Hoewel Ronald Koeman en voetbal een perfect stel zijn, zit zijn grote liefde gewoon thuis. Ronald is al jaren dolgelukkig met zijn vrouw Bartina Koeman. Met haar trouwde hij in 1995 en samen kregen zij drie kinderen: Tim, Ronald Jr en Debbie.

Ronald en Bartina zijn echte familiemensen en zij brengen dan ook het liefst veel tijd met het hele gezin door. Doordat Ronald en Bartina voor werk veel op reis zijn geweest, of in andere landen woonden, genieten zij extra van de tijd met hun kinderen en achterkleinkinderen. Ronald en Bartina zijn namelijk ook al opa en oma. Wat lijken de kinderen op allebei hun ouders zeg. Geweldig om te zien.

Wij delen hieronder wat leuke foto’s van de familie Koeman.

Bron en Beeld: Instagram Ronald Koemen en Bertina Koeman

Delen