Dit zijn de leukste reacties van de onthulling van het geslacht van baby van Xelly!
Delen

Dit zijn de leukste reacties van de onthulling van het geslacht van baby van Xelly!

In oktober maakte Xelly Cabau van Kasbergen bekend dat zij in verwachting is van haar verloofde Beer Muller. En nu heeft zij gisteren het geslacht van de ongeboren baby aan de wereld bekend gemaakt! Daar werden flink wat reacties op gegeven en sommige zijn echt super lief.

Xelly maakte op een bijzondere manier via een YouTube-video bekend dat zij in verwachting is van een jongen. Eerder onthulde zij dit al aan haar familie en vrienden.

Xelly ontving vele felicitaties op haar geplaatste foto. Ook lieten veel volgers weten dat zij goed hadden gegokt op het geslacht van de baby. Zo luidde een paar reacties: ‘Yeey had het goed. Gefeliciteerd super leuk!’,
‘Ik wist het’, ‘Gefeliciteerd knappie, ik had het goed geraden’.

Fans van Xelly waren super enthousiast over het filmpje dat zij plaatste op YouTube.  Verschillende reacties als: ‘Wauw gefeliciteerd Xel!! Super leuke video en wat straal je. Wens jullie onwijs veel geluk en kijk uit naar de andere afleveringen van je zwangerschapsserie’, ‘Wat een leuk filmpje en van harte gefeliciteerd met jullie kleine wondertje ! Dat je nog een fijne zwangerschap mag hebben!’.

Ook zusje Yolanthe reageerde op de foto die Xelly op Instagram plaatste met: ‘Gefeliciteerd lieffie zo trots op jou!!  can’t wait to see him soon’.

Wij wensen Xelly een voorspoedige zwangerschap toe!

https://www.instagram.com/p/Bs2Rt9-Htj8/?utm_source=ig_embed

 

Bron: Shownieuws l Beeld: Instagram, Youtube

Delen