FOTO: Dochter Jan Dulles laat zich van stoere kant zien!

FOTO: Dochter Jan Dulles laat zich van stoere kant zien!

Vanaf het moment dat Lina ter wereld kwam was ze niet alleen het oogappeltje van Jan en Caroline, maar ook van de rest van Nederland. Naast haar schattige kant deelt Caroline nu ook een stoere kant van Lina.

Jan Dulles en Caroline Mol

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd.

Gezin

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Lina

Vanaf het moment dat Lina ter wereld kwam was ze niet alleen het oogappeltje van Jan en Caroline, maar ook van de rest van Nederland. De kleine meid is altijd vrolijk en het lijkt net alsof Lina alleen maar lachen kan. Wat een snoetje! Caroline deelde eerder deze week nu ook een stoere kant van Lina. Daarbij schrijft Caroline in de zin van Lina: “Yo Yo Yoooo… people…We gaan naar het einde van de zomer toe. Hebben jullie het mooi gehad? Ik heb mijn vader en moeder en mijn broer meegenomen naar Griekenland en ze vonden het leuk. Nu zijn ze weer aan het werk en m’n broer gaat weer naar het kinderdagverblijf. Ik denk dat ik maar eens ga leren kruipen ofzo…. weet ik veel.” Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol