100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Dochter Willeke Alberti: ‘Ik hoop dat ik in het goede tempo leef’

Ondanks alle ellende, tegenslagen en de ernstige ziekte die zij heeft, blijft Daniëlle positief. Zij ziet overal het beste van in en dat is heel bijzonder om te zien.

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Positiviteit boven alles

Daniëlle deelt regelmatig de mooiste foto’s van en met haar hele familie. Hier schrijft zij altijd een pakkende tekst bij en hier schieten wij en al haar volgers keer op keer weer vol van. Dit keer is het een reeks gezinsfoto’s, waarop Daniëlle en de rest van het gezin onwijs veel lol lijken te hebben met elkaar. Ook de tekst eronder raakt ons weer..

‘Maar wat als…? Davey en Casey geen vertraging hadden gehad? Wat als Estelle niet op Bonaire had gewoond en Beau zijn moeder niet verliefd was geworden op Fred de vrije ziel? Is niet ons hele leven zo? Zijn we niet allemaal magneten die elkaar keer op keer nét missen? Tot die ene keer dat we vijf minuten eerder of later zijn? Wie is daar nog meer? Op welk kruispunt in ons leven staan we onbewust? Ik hoop dat ik in het goede tempo leef, niet te snel, maar ook niet te langzaam. Ik zou jou voor geen goud gemist willen hebben. Jou niet, en ook de volgende niet. Mens of dier. We zijn verdwaald, tot we elkaar ontmoeten. En dan klopt het hele universum weer.’ Prachtig geschreven. Wat is het toch een powervrouw en wat hebben wij bewondering voor Daniëlle!

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti over zware tijd: 'Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen'
Willeke Alberti over zware tijd: ‘Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen’
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
Lees alle artikelen over Willeke Alberti