header_dannyfroger
Zie ook:
Delen

ZIEN: dochtertje Danny Froger schittert als Pippi Langkous in deze video

Op Instagram post Ann Dominique een te lief filmpje met haar dochtertje Fallon als Pippi Langkous in de hoofdrol.

Danny Froger en Ann Dominique

In het gezellige Huizen vinden we de prachtige woning van Danny Froger. Samen met zijn bloedmooie vriendin Ann Dominique en té schattige dochter Fallon woont Danny hier met veel plezier.

Een paar jaar geleden kocht Danny de woning voor €325.000. Voor dit geld heeft hij een ruime eengezinswoning met vier slaapkamers en een badkamer. De woning heeft drie verdiepingen, een luxe open keuken en een tuin!

Fallon Froger

In september 2019 werden Danny en Ann Dominique voor het eerst trotse ouders van een dochter genaamd Fallon. Natuurlijk zijn opa René en oma Natasja ook stapelgek op hun kleine meid. Het kleine meisje is een echte cutie! Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show. Beide ouders delen regelmatig de leukste foto’s en video’s van hun kleine meid. Zo liet Ann Dominique haar dochter onlangs lekker vertroetelen bij de kapper en dat leverde hele schattige beelden op!

Tweede kindje op komst

Binnenkort wordt Fallon grote zus, want Danny en Ann Dominique maakten onlangs bekend dat er een tweede kindje op komst is! Zij maakten het mooie nieuws bekend op Instagram. Bij een prachtige foto van hun dochter Fallon schreven ze ‘We hebben fantastisch nieuws!! Fallon wordt grote zus! We kunnen echt niet wachten!’

Stal Wilten

Roy, de broer van Ann Dominique, en haar ouders zijn eigenaar van een schitterende paardenfokkerij: Stal Wilten. De liefde voor paarden en dieren wordt Fallon dus ook met de paplepel ingegoten. Ann Dominique en Fallon zijn samen geregeld in de stallen te vinden en daarvan worden regelmatig de leukste foto’s en video’s gepost. Zo postte Ann Dominique onlangs nog deze schattige video, waarin je Fallon vol trots als een écht paardenmeisje met haar kruiwagentje langs de stallen loopt én een paard ziet begroeten.

Op de rug van Witje

Ook dit keer post Ann Dominique een te schattige video van haar kleine meid. Als een echte Pippi Langkous beweegt Fallon zich door de stallen en dat levert super schattige beelden op! Met meneer Nilsson in haar armen voelt de kleine Fallon zich er als een vis in het water en is ze zelfs niet bang om op de rug van ‘Witje’ te zitten! Te lief!

Volgers van Ann Dominique reageren vol enthousiasme op de video. Zo schrijft iemand ‘Geweldig, leuk gedaan. Dat jurkje die vlechtjes het paard. TOP’. Weer iemand anders schrijft ‘Niet te doen, zo schattig’.

Benieuwd naar deze schattige video? Je ziet hem hier!

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
Lees alle artikelen over Danny Froger