Douwe Bob deelt meest schattige sportoefening met zoontje
Zie ook:
Delen

Douwe Bob deelt meest schattige sportoefening met zoontje

Douwe brengt maar al te graag tijd door met zijn zoontje Elias. Hij combineert aandacht aan zijn zoontje geven en sporten nu terwijl hij thuis is. Dit zorgt voor de liefste beelden.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Vaderschap

Hoewel Douwe in een korte tijd 3 keer vader werd van verschillende vrouwen, was het even aanpoten en wennen, maar Douwe lijkt het vaderschap helemaal leuk te vinden. De leukste en mooiste momenten die hij met zijn zoontje Elias meemaakt, deelt hij op social media. De zanger plaatst zoveel van zijn 3e kind, omdat hij een relatie heeft met de moeder van Elias en dus iedere dag bij hem in de buurt is. Afgelopen week deelde Douwe weer een video van zichzelf met zijn zoontje, waaruit blijkt dat hij een echte multitasker is geworden. Hij probeert het sporten en aandacht aan Elias geven, gelijk te verdelen. Dat zorgt voor heerlijke beelden. Aan de geluidjes uit Elias’ mond te horen, vind hij het allemaal wel goed wat zijn vader doet. Heerlijk ventje is het ook. Aan Douwe’s foto’s en video’s met Elias te zien, is hij super trots op zijn kleine jongen.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob