100%NL Magazine Bibi Breijman

VIDEO: Bibi legt schattig duet tussen Waylon en dochter Teddy vast

De appel valt niet ver van de boom! Apetrotse mama Bibi Breijman legt een duet vast tussen Waylon en hun dochter Teddy. Té schattig!

Duet Waylon en Teddy

Teddy mag haar mooie looks dan wel hebben van haar knappe mama Bibi, het talent heeft ze van haar vader Waylon! Op Instagram deelt Bibi een filmpje die alle harten laat smelten.

Met Waylon achter de piano neemt Teddy de zang voor haar rekening. Vol overgave zingt ze dan ook ‘Slaap kindje slaap’. Het entertainen zit haar in het bloed, dat is nu al duidelijk te zien. Want als het liedje ten einde komt grijpt Teddy nog haar kans en speelt ze samen met haar papa nog piano.

Woning Waylon en Bibi

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de unieke woning van Waylon en Bibi? Nou dat komt goed uit, want wij geven jullie een bijzonder binnenkijkje!

De tortelduifjes wonen samen met hun prachtige dochter Teddy in een uniek pand. Voordat Bibi bij Waylon introk had Waylon het ingericht vol met opgezette dieren en motoren. Toen Bibi bij Waylon introk mocht zij het interieur onder handen nemen, en dat heeft ze gedaan! Foto’s van hun prachtige woning zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman