Edsilia Rombley: ‘Songfestival gaat niet door in originele vorm’
Zie ook:
Delen

Edsilia Rombley: ‘Songfestival gaat niet door in originele vorm’

Vorig jaar moest het Songfestival al een jaar worden opgeschoven door Corona, maar nu ziet het er voor dit jaar ook niet rooskleurig uit. Waar eerst al werd gedacht aan een stampvol Ahoy, lijkt het erop dat dit ook dit jaar niet mogelijk is…

In een interview met NPO Radio laat Edsilia Rombley weten dat het Songfestival niet door kan gaan in de originele vorm die we gewend zijn. “We kunnen het denk ik wel uitsluiten dat het een festival wordt zoals dat voorgaande jaren gehouden werd; met veel mensen. Dat gaat ‘m niet worden”, vertelt de zangeres.

Het Songfestivalcomité is nu met man en macht bezig om te kijken hoe ze het dan gaan organiseren. “De organisatie zit elk moment van de dag te bellen om te kijken wat er mogelijk is. Maar we moeten afwachten hoe corona zich ontwikkelt en nu ook weer met die nieuwe vorm. Het is allemaal heel spannend. Maar het gaat hoe dan ook door. We hebben vorig jaar bewezen dat het kan op een bepaalde manier en daar gaan we dit jaar gewoon een combinatie van maken.”

Bron: NPO Radio | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Edsilia Rombley

Edsilia Rombley deelt foto's van gezinsgeluk in Londen
Edsilia Rombley deelt foto’s van gezinsgeluk in Londen
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
Lees alle artikelen over Edsilia Rombley