100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

ZIEN: Emma Heesters schittert in sexy blauw glitterpak

Emma staat erom bekend dat zij het podium betreedt in aparte, maar vooral glamoureuze, kleurrijke outfits. Keer op keer staat het haar prachtig.

Emma Heesters

De zangeres, bekend van haar hits ‘Waar Ga Je Heen’ en ‘Schat Ik Ben Ok’ heeft haar hart verloren aan voetballer Wesley Hoedt. Het stel is snel gaan samenwonen, omdat het coronavirus op dat moment opdook en het voor Emma en Wesley geen optie was om elkaar te moeten missen in het begin van hun relatie. Het stel woont samen in Alkmaar en is onwijs gelukkig met elkaar en de kinderen Noli en Finn. Emma trekt er ook regelmatig op uit met Wesley en de kinderen, al vindt zij een vakantie met hem alleen op een zonnig eiland ook hartstikke fijn. Prachtig gezin hebben zij.

Outfits

Waar sommige artiesten het podium het liefst betreden in hun simpele t-shirt en zwarte Nikes, staat Emma dagelijks in de meest opvallende outfits op het podium. Wanneer wij de foto’s op Emma’s Instagram zien, merken wij dat zij vooral van kleurrijke, glamoureuze outfits houdt, waar zij een groot deel van haar lichaam vaak blootgeeft. Logisch natuurlijk, want Emma heeft een prachtig, afgetraind lichaam waar menig mens jaloers op kan zijn. Dit keer plaatste de knappe zangeres een reeks foto’s van een optreden, waarbij zij een opvallende, blauwe outfit droeg. Haar blauwe extensions paste hier perfect bij en maakte de outfit helemaal af. Tijdens het optreden werd Emma nog verrast met een gouden plaat voor het nummer ‘Zwaartekracht’. Een avond met een gouden randje zullen we maar zeggen. Wat een prachtvrouw is het ook.

https://www.instagram.com/p/CkGCKtzI6i9/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters.

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
Lees alle artikelen over Emma Heesters