100%NL Magazine Estavana Polman (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

ZOET: Estavana en haar oma stralen op foto

Wie kent haar niet? De handbalster maakte in 2015. haar handbaldebuut en bereikte met haar team de finale van het WK. Maar dat is niet de enige reden waaraan Estavana haar bekendheid te danken heeft. Estavana viel als een blok voor de Nederlandse voetballer Rafael van der Vaart met wie ze samen een dochtertje heeft. Op Instagram deelt Estavana een zoete foto, samen met haar oma en dochtertje Jesslynn.

Estavana en haar oma

Estavana is naast topsportster ook een echte familie-vrouw. De liefde die ze voor haar gezin heeft, heeft ze voor iedereen. Zo ook voor haar oma!

Op Instagram deelt Estavana een hele lieve foto, samen met haar oma en dochtertje Jesslynn. Kijk die vrolijke koppies toch! ‘Mijn hartjes’, schrijft Estavana bij de foto.

Gezin samen met Rafael

Samen met oud-voetballer Rafael van der Vaart woont Estavana in Denemarken. Natuurlijk woont hun dochtertje Jesslynn daar ook, maar ook Rafael’s zoon Damián -die hij uit een eerder huwelijk met Sylvie Meis kreeg- woont sinds vorig jaar fulltime in Denemarken. Hij is net als zijn vader een voetbalcarrière gestart en speelt bij de Deense voetbalclub Esbjerg.

Estavana is dol op Damián en vindt hem een geweldige bonuszoon, zo liet ze destijds weten.

Tweeling

Wisten jullie dat Estavana een tweelingbroer heeft? De twee hebben een hele goede band en heel veel met elkaar gemeen. Wat overigens niet zo gek is. 😉 Ze hebben beide dezelfde opleiding gevolgd (het CIOS) en ze spelen ook allebei handbal op hoog niveau. Hier zie je een aantal foto’s van Estavana met haar tweelingbroer Dario.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Estavana Polman

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman