100%NL Magazine gezin Estavana Polman

Estavana openhartig over gezinsuitbreiding met Rafael

Estavana en Rafael genieten momenteel volop van hun dochtertje Jesslynn en Rafael's zoontje Damiàn. Estavana vertelt openhartig over haar kinderwens.

Estavana Polman

Estavana Polman is één van de sportiefste vrouwen van Nederland en sinds kort Roemenië. Zij speelt al jaren handbal op hoog niveau en dat doet zij nog steeds met een grote glimlach op het gezicht. Al meer dan 6 jaar vormt zij een koppel met voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart. Samen hebben zij een dochtertje JessLynn. Rafael heeft uit een eerdere relatie met Sylvie Meis een zoon, Damián. Dat Rafael en Sylvie als vrienden verder zijn gegaan, blijkt uit de foto’s van kerstavond. Sylvie en Niclas genoten van een kerstdiner bij Rafael, Estavana en hun familie.

Kinderwens

Rafael en Estavana kregen jaren geleden een dochtertje, Jesslynn. Aan Shownieuws vertelt Estavana dat haar dochtertje precies net als Rafael is. ‘Echt een kleine Raffie… We gaan door tot er eentje op mij lijkt.. Nee nee, geintje’, vertelt Estavana met een grote lach. ‘Ik zou misschien nog wel wat kinderen willen, als het zou kunnen, maar nu ook nog niet. Nu nog even voor 2025’, laat zij weten. Nog even wachten dus, maar wie weet loopt er over een paar jaar een mini Estavana rond. Wij en al haar volgers zouden dat in ieder geval geweldig vinden, al hebben zij nu ook al een prachtig gezin.

Bron en Beeld: Showieuws