100%NL Magazine Estavana Polman jarig
Zie ook:
Delen

In de gloria: Estavana Polman blaast vandaag 29 kaarsjes uit!

Groot feest in huize van der Vaart-Polman. Estavana mag vandaag namelijk 29 kaarsjes uitblazen! En dat viert ze natuurlijk met haar gezin én tweelingbroer Dario Polman.

Dubbel jarig

Estavana deelt een hele leuke foto op haar Instagram met tweelingbroer Dario en in het midden haar dochter Jesslynn. “29”, schrijft ze bij de foto. Ze wordt overladen met felicitaties van haar volgers.

Rafael

Ook Rafael zet zijn vriendin nog even in het zonnetje op Instagram. Hij schrijft: “Fijn verjaardag mijn liefde. Je bent een geweldige vrouw. En ik ben een gelukkig man.”

Blessure

Het was een zwaar jaar voor Estavana. Na een lang revalidatieproces mocht ze begin dit jaar eindelijk weer doen wat ze het allerliefste doet: handballen. Helaas sloeg het noodlot al snel toe en blesseerde ze dezelfde knie als vorig jaar. Een operatie volgde. De Olympische Spelen moest ze dit jaar aan haar voorbij laten gaan en inmiddels zijn de handbaldames uitgeschakeld in de kwartfinale.

Vakantie

In plaats daarvan ging Estavana lekker op vakantie met haar gezin. Een paar weken geleden deelden ze nog een leuk vakantiekiekje met met hun dochter Jesslynn. Het geluk straalde van ze af!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman