100%NL Magazine Estavana Polman operatie
Zie ook:
Delen

Estavana Polman geeft update over operatie ‘ging beter dan verwacht’

Estavana Polman moest wederom onder het mes na een blessure die ze een paar weken eerder opliep. Ze geeft haar volgers een update over hoe het met haar gaat.

Geslaagde operatie

“Vandaag is een geweldige dag. De operatie ging beter dan verwacht”, schrijft Estavana bij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. Om haar rechterbeen zit verband en een grote brace. Zelfs met een zware operatie achter de rug ziet Estavana er nog goed uit!

Beterschap

Ze krijgt veel beterschapswensen van haar volgers. Onder andere Anouk Hoogendijk, Mari van de Ven en veel andere volgers wensen haar veel sterkte en een goed herstel. Laten we hopen dat Estavana snel weer goed ter been is. De Olympische Spelen moet ze helaas aan haar voorbij laten gaan. Wel liet de handbalster weten haar teamgenoten aan te moedigen thuis voor de televisie.

Jesslynn van der Vaart

De dochter van Estavana Polman en Rafael van der Vaart vierde vorige week alweer haar vierde verjaardag. De kleine meid groeit als kool en haar ouders zijn enorm trots op haar. Beide deelden leuke foto’s samen met hun dochter.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana Polman over eenzaamheid: 'Even dacht ik: verdwijn gewoon'
Estavana Polman over eenzaamheid: ‘Even dacht ik: verdwijn gewoon’
LOOKALIKE: Zó ziet de tweelingbroer van Estavana Polman eruit!
LOOKALIKE: Zó ziet de tweelingbroer van Estavana Polman eruit!
Lees alle artikelen over Estavana Polman