100%NL Magazine Estavana Polman (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

ZIEN: Estavana Polman zet jarige vader in het zonnetje!

Vandaag is de vader van Estavana Polman jarig en dus zet ze hem eens flink in het zonnetje op Instagram.

Estavana Polman

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ Gelukkig hebben ze elkaar leren kennen en zijn ze nu heel erg gelukkig samen!

Jesslynn

Samen met haar grote liefde Rafael van der Vaart heeft Estavana een prachtige dochter: de 5-jarige Jesslynn. Jesslynn is met haar ondeugende koppie het oogappeltje van de familie en dat begrijpen wij helemaal!

Regelmatig deelt Estavana de leukste foto’s en video’s van haar kleine meid zodat wij ook een beetje kunnen meegenieten. Zoals laatst, toen Jesslynn haar moeder in de armen vloog op Schiphol, die video zie je hier.

Jarige vader

Vandaag is Estavana’s vader jarig en dus besloot de sportvrouw om hem eens flink in het zonnetje te zetten. ‘Gefeliciteerd papa’, schrijft ze bij een aantal foto’s. Op de foto’s zien we het hele gezin van Estavana stralen, en natuurlijk is ook Jesslynn van de partij!

Wat mooi om te zien dat Estavana uit zo’n hechte familie komt! Wisten jullie dat Estavana ook nog een tweelingbroer heeft? Meer foto’s van hem vind je hier!

100%NL Magazine Estavana Polman

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana Polman over eenzaamheid: 'Even dacht ik: verdwijn gewoon'
Estavana Polman over eenzaamheid: ‘Even dacht ik: verdwijn gewoon’
LOOKALIKE: Zó ziet de tweelingbroer van Estavana Polman eruit!
LOOKALIKE: Zó ziet de tweelingbroer van Estavana Polman eruit!
Lees alle artikelen over Estavana Polman