Fa Fa Fantastico! Dries Roelvink is vandaag jarig

Fa Fa Fantastico! Dries Roelvink is vandaag jarig

Voor de familie Roelvink begint het jaar nóg feestelijker dan de rest, want Dries is vandaag de hele dag in de gloria.

Dries Roelvink

Als wij zeggen een zanger met een gele zwembroek, dan roepen jullie natuurlijk allemaal: Dries Roelvink! Dries is geboren en getogen in de Amsterdamse Jordaan. Op jonge leeftijd kwam hij al in aanraking met muziek en vond hij het geweldig om te zingen en op te treden. Nadat hij in 1985 een talentenjacht in Amsterdam wist te winnen, gaf hij alles om zanger te worden. En dat is gelukt!

Dries kreeg uit een eerdere relatie met Luciënne Kenter twee zoons, Dave en Donny. Met haar heeft hij nog wel contact, maar Dries is al jaren gelukkig met zijn liefde Honoria.

Jarig

Het jaar begint voor veel mensen feestelijk, maar in huize Roelvink is er vandaag nog een extra reden om een goede fles wijn open te trekken. Dries wordt vandaag namelijk weer een jaartje ouder. De zanger en wijnkenner is 64 jaar geworden en dat moet goed gevierd worden. Wij twijfelen er dan ook niet aan of Dries wat goede flessen wijn heeft gekocht en deze samen met zijn geliefden gaat opdrinken. Wel nadat hij ze heeft gekeurd op zijn eigen manier natuurlijk. Van harte gefeliciteerd met deze mooie leeftijd, Dries.

Wij vieren Dries zijn verjaardag met wat leuke foto’s, waarbij hij een glaasje wijn nuttigt.

Bron en Beeld: Instagram Dries Roelvink