100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Familie Daniëlle van ‘t Schip deelt bijzonder bericht

Het is alweer ruim een week stil bij familie van 't Schip. Vandaag deelt het gezin van Daniëlle een hele mooie, emotionele post.

Daniëlle van ‘t Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen en zij leefden een gelukkig bestaan. Haar gezin heeft dan ook op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente.

Overleden

Vorig jaar april werden er twee kwaadaardige tumoren bij Daniëlle geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie. Ondanks dat Daniëlle altijd vol positiviteit en hoop in het leven stond, heeft ze de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte niet kunnen winnen. Begin vorige week werd bekend gemaakt dat Daniëlle is overleden. Daniëlle werd maar 55 jaar en laat haar man en twee kinderen achter.

Bericht van familie

De hele familie en al haar geliefden zijn al heel wat dagen aan het rouwen. Vandaag deelde de familie van Daniëlle een bijzonder bericht in haar Instagramstory. Er is een prachtige regenboog te zien op de foto en daarbij schrijven zij: ‘Daar is ze. Wij willen iedereen bedanken. Een bloemetje. Een lief kaartje. Een warme omhelzing. Een glimlach. De liefde is zo voelbaar, het geeft ons kracht in de stilte en leegte om ons heen. Verspreid de liefde. John, Dave & Estelle’, schrijven zij. Wat een mooie, maar vooral hele emotionele post is dit.

100%NL Magazine Daniëlle van 't Schip familie

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen