100%NL Magazine Simon Keizer
Delen

FANS OPGELET: Simon Keizer maakt gigantische comeback

Simon vertelt over zijn volgende stap en maakt fans enorm gelukkig!

Simon Keizer

Een jaar geleden zag het leven van Simon Keizer er nog heel anders uit dan nu. Hij maakte toen nog deel uit van het immens populaire duo Nick en Simon. In april 2023 gaven Nick en Simon een reek afscheidsconcerten nadat bekend werd dat Nick en Simon na 17 jaar zouden stoppen als muzikaal duo.

‘Ik hoef niets meer te bereiken’

Voor een artikel in Nieuw-Volendam, een lokale krant uit de gemeente Edam-Volendam en omstreken, vertelde Simon openhartiger dan ooit over zijn periode ná Nick en Simon. Zo laat hij onder andere weten: ‘Van de week heb ik weer eens een liedje geschreven. De druk is eraf en ik kan voorzichtig weer genieten van het schrijven van muziek.’ Simon komt na het einde van Nick & Simon weer helemaal tot rust en kan nu met veel dankbaarheid terugkijken op de afgelopen 17 jaar.

Goed nieuws voor de fans

Simon is opnieuw op het podium te zien, laat hij weten aan zijn fans. The Streamers komen voor een concert naar het GelreDome. Op vrijdag 20 oktober tot 22 oktober 2023 zal ‘de grootste band van Nederland’ er te zien zijn met een gloednieuwe show. Het belooft weer één groot feest te worden met de leukste artiesten. Bestel de kaarten hier.

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer en Streamers

Delen

Meer over Simon Keizer

ZIEN: Geweldig nieuws voor fans van Simon Keizer
ZIEN: Geweldig nieuws voor fans van Simon Keizer
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Lees alle artikelen over Simon Keizer