100%NL Magazine Ferri en Noelle Somogyi

Het prachtige liefdesverhaal van Ferri en Noëlle Somogyi “het zat gelijk goed”

Ferri en Noelle Somogyi zijn al ruim vier jaar samen en inmiddels een huwelijk en drie kinderen rijker. Hoewel de weg ernaartoe een beetje hobbelig was zijn ze gelukkiger dan ooit samen!

Eerste ontmoeting

Ferri en Noëlle ontmoetten elkaar voor het eerst op de Volendammer Kermis. Noëlle was destijds 17 jaar en Ferri 35. Daarna hebben ze jaren geen contact gehad. Vier jaar geleden vroeg een bekende van het stel of Noelle op date zou willen met Ferri. In de eerste instantie zei ze nee, maar ze ging uiteindelijk overstag. Op de eerste date voelden ze beide dat het goed zat. Vier dagen later volgde dan ook de tweede date. Het stel ging voor de tweede date ook weer naar het strand en aten, dronken en praten uren met elkaar.

De ware

Noëlle wist het gelijk: dit is hem! Na negen maanden daten was Noëlle zwanger van Véda, het eerste kindje van het stel. Hoogzwanger van Véda besloot het stel nog even op vakantie te gaan naar Ibiza. Daar ging Ferri op één knie en zei Noëlle natuurlijk volmondig JA.

Ouders van drie

Inmiddels is het koppel ouders van maar liefst drie kinderen. Noëlle werd zwanger van een tweeling en beviel in mei van zoons Lux en Imre. De jongens zijn met 35 weken geboren en verbleven nog een paar weken in het ziekenhuis om aan te sterken. Sindsdien zitten Noëlle en Ferri op een roze wolk met hun drie kinderen.

Bron: Instagram | Beeld: Yara Brouwer