FOTO: Hoogzwangere Bibi Breijman staat op knappen!

FOTO: Hoogzwangere Bibi Breijman staat op knappen!

Waylon en Bibi hebben samen een te schattige dochter: Teddy. En binnenkort wordt het gezin een stukje groter, want baby nummer twee is op komst!

About to pop

Nog eventjes geduld en dan mogen Bibi en Waylon hun tweede kindje verwelkomen. De laatste loodjes zijn inmiddels ingegaan en de tweede telg kan zich nu op ieder moment aandienen. Bibi deelt een prachtige foto van zichzelf op Instagram. Op Instagram reageren volgers van Bibi dolenthousiast op het mooie plaatje. Zo reageert er iemand: ‘Blijft een wonder dat er een leven zo in je kan groeien.’ Weer iemand anders schrijft: ‘Ow wat een mooie buik!’.

Waylon en Bibi

Zanger Waylon en Bibi Breijman leerden elkaar kennen tijdens de opnames van ‘It takes Two’. Het was niet liefde op het eerste gezicht tussen de twee, zo vertelden ze eerder tijdens een interview met 100%NL Magazine. Waylon: ‘Ze liep de hele dag met een camera op haar hoofd. Inmiddels heb ik enorm veel respect voor haar, omdat ik nu weet wat het volgen inhoudt. Maar daar had ik op dat moment geen boodschap aan. Ik dacht: wat zit die nou de hele dag te lachen en fake smiles te filmen? In eerste instantie moest ik dus niet zoveel van haar hebben. Daar komt bij dat we toen allebei nog een relatie hadden.’ Gelukkig is het daarna allemaal goed gekomen, de rest is geschiedenis!

Dochter Teddy

Als er één iemand wel altijd een glimlach op je gezicht weet te toveren is het de kleine Teddy wel! Het dochtertje van Bibi en Waylon is alweer drie jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden!  De vrolijke, ondeugende en (vooral) grappige Teddy zien we vaak verschijnen op Instagram en en wij smullen ervan! Zo ging ze laatst he-le-maal los in een pashokje. Trotse moeder Bibi deelde de hilarische beelden.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman