100%NL Magazine Dit is het broertje van Maan
Zie ook:
Delen

FOTO: Maan zoenend gespot met een vrouw!

Ondanks dat Maan in een hele gelukkige relatie met Karel zit, is ze toch zoenend gespot met een vrouw!

Maan

Nadat haar relatie met DJ Tony Junior op de klippen liep, liet Maan de mannen voor een tijdje links liggen. Tony en Maan waren zo’n 2,5 jaar samen toen ze naar buiten brachten dat het stel uit elkaar was. Aan tijdschrift Viva liet Tony destijds weten: ‘We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is.’

Relatie met Karel

Inmiddels is Maan opnieuw verliefd en heeft ze nu een relatie met Goldband-zanger Karel Gerlach. Samen met Goldband heeft Maan ook een nummer opgenomen ‘Stiekem’.

Een paar weken geleden brachten Goldband en Maan dit nummer live ten gehore bij radio 538. Tijdens het nummer besloot Maan om speels te dansen voor haar geliefde, en dat leverde romantische beelden op! Die zie je hier.

Zoenend gespot met een vrouw

Op Instagram deelt Maan een paar prachtige foto’s van zichzelf en haar beste vriendinnen. De foto’s zijn gemaakt door een professionele fotograaf en zijn echt prachtig geworden.

Op de eerste foto zien we Maan zoenend met een van haar vriendinnen. De zangeres krijgt lovende reacties onder haar post. ‘Geweldige serie!’, schrijft Jim. Ook Moïse Trustfull is enthousiast over de foto’s: ‘Wat een TOP foto’s!’, schrijft ze.

Bron en Beeld: Instagram Maan

Delen

Meer over Maan

LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
ZIEN: Maan en Karel reageren op mogelijke relatiebreuk
ZIEN: Maan en Karel reageren op mogelijke relatiebreuk
Lees alle artikelen over Maan