100%NL Magazine Yolanthe
Delen

FOTO: Yolanthe verrast volgers in doorschijnende broek!

Yolanthe zit lekker in haar vel en plaatst een foto in een doorschijnende broek die menig volgers rode oortjes bezorgt.

Yolanthe

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Moeder en zoon hebben een ontzettende hechte band samen en brengen daarom zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Als Yolanthe opnames heeft in het buitenland neemt ze Xess zoveel mogelijk mee, wanneer dat kan. Ook genieten Yolanthe en Xess Xava zo nu en dan van een prachtige vakantie samen.

Verrast volgers met outfits

Yolanthe laat zichzelf regelmatig van haar meest sexy kant zien. Zo straalt zij vaak bij fotoshoots, maar ook maakt zij zelf de mooiste foto’s. Yolanthe heeft een lichaam waar menig vrouw jaloers op is en waar zij zelf heel trots op mag zijn. De presentatrice traint er hard genoeg voor en dat mag zij dan ook laten zien aan haar volgers. Vaak poseert Yolanthe in strakke, korte outfits op Instagram en ook dit keer laat zij haar volgers weer blozen. Ze plaatst een geweldige outfit die ze draagt op het festival Coachella. Dit gigantische festival draait om muziek, gezien worden, uitbundigheid en opvallende kleding. Wij vinden Yolanthe er fantastisch uit zien! Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau