100pmagazine_fransmariska
Zie ook:
Delen

Frans Bauer dacht aan opgeven carrière: ‘Ik ben er gewoon serieus bang van’

Het gaat inmiddels weer goed met Mariska, maar Frans zou zijn carrière bijna hebben opgegeven om fulltime voor haar te zorgen..

Frans en Mariska

Ze zijn al vele jaren heel gelukkig en samen de ouders van vier prachtige jongens: Frans en Mariska Bauer. De twee zijn vier handen op één buik en nog altijd heel gek op elkaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat begin dit jaar de grond onder Frans’ voeten wegzakte nadat Mariska werd getroffen door een herseninfarct.

Carrière opgeven

Het gaat inmiddels ruim een jaar goed met Mariska, maar toen zij begin vorig jaar werd getroffen door een herseninfarct, was Frans aan het twijfelen over zijn zangcarrière. In de podcast ’30 MINUTEN RAUW’ van Ruud de Wild, vertelde Frans over deze situatie. Hij wilde namelijk 24 uur per dag voor Mariska klaarstaan, als zij dat nodig zou hebben. ‘Ik heb gewoon gezegd: ‘als hier Maris niet uitkomt, dan stop ik met zingen. Dan ga ik volledig haar verzorgen. Ja, absoluut”, vertelt Frans. Ruud de Wild vraagt of Frans of dat moet. ‘Ja, niet dat moet, dat wil ik gewoon. Ze is moeder van m’n vier kinderen. We zijn altijd samen.’

Geschrokken

Het is een jaar geleden, maar nog steeds is Frans van slag van deze heftige gebeurtenis. De zanger is heel alert en staat volledig aan. ‘Ja ik ben wel iemand die, als hij iets voelt, dat hij gelijk begint te rijden. En zeker als het Mariska aangaat, als die ook maar enigszins een duizeligheid vertoont dan is het met rokende banden richting de huisartsenpost. En als ik die niet kan bereiken, dan staat er binnen no-time een ziekenauto. En als die er nog niet op tijd is, dan zie je mij zeg maar met Maris achterop de achterbank richting ziekenhuis of wat dan ook. Ja, ik ben er gewoon serieus bang van. Ze is mijn alles. Dat ga je pas echt beseffen op het moment dat je op een kamer bent, en dat je je vrouw achteruit ziet gaan.’ Wat een heftige bekentenis is dit van Frans en wat bijzonder om te zien dat hij 100% voor zijn Maris gaat..

Bron en Beeld: 30 MINUTEN RAUW' van Ruud de Wild

Delen

Meer over Frans Bauer

LIEF: Frans Bauer Jr. deelt smoorverliefde foto met knappe vriendin!
LIEF: Frans Bauer Jr. deelt smoorverliefde foto met knappe vriendin!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
Lees alle artikelen over Frans Bauer