100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

VIDEO: Frans Bauer geeft update over gezondheid Mariska

Begin januari werd Mariska Bauer getroffen door een herseninfarct. Voor de camera geeft Frans Bauer een update.

Twee weken geleden maakte Frans Bauer bekend dat zijn geliefde vrouw Mariska een herseninfarct heeft gehad. “Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen. Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.”

Dat was natuurlijk heel erg schrikken voor het gezin Bauer, maar gelukkig liet Frans toen al weten dat Mariska weer thuis was, en dat alles naar omstandigheden goed ging.

Update

Gisteren liet Frans op Instagram al weten dat het inmiddels heel erg goed gaat met Mariska. “Het waren twee heftige weken met een hoop spanning en heel veel vragen. Gelukkig gaat het met Mariska heel erg goed.” schrijft Frans op Instagram.

Update voor de camera

Vandaag vertelde Frans voor de camera van Shownieuws dat het gelukkig een stuk beter gaat met Mariska en praat hij over deze heftige periode. “Het gaat met Mariska hartstikke goed. Het gaat een stuk beter. Mariska werd op een gegeven moment niet goed en ze begon met haar spraak wat problemen te krijgen. Daar schrokken we wel van, dus we zijn gelijk naar de huisarts gereden. En toen kwamen we er achter dat Mariska te maken had gehad met een herseninfarct. Ze heeft toen een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen en is toen ook weer thuis gekomen.”

2e keer opgenomen

Frans vertelt dat ze toen twee/drie dagen thuis is geweest en toen weer klachten kreeg. “Toen is ze voor de tweede keer opgenomen in het ziekenhuis. Nu is ze dan uiteindelijk thuis en gaat het hartstikke goed. Haar spraak is weer terug en het gaat eigenlijk heel erg goed.” aldus de volkszanger.

Benieuwd naar de video? Je ziet hem hier.

Bron Shownieuws & Instagram Frans Bauer | Beeld: Instagram Frans Bauer.

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
Emotionele Frans Bauer: 'Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden'
Emotionele Frans Bauer: ‘Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden’
Lees alle artikelen over Frans Bauer