100%NL Magazine Frans Bauer gezin

Frans en Mariska Bauer delen hilarische TikTok-video samen!

De familie Bauer is van alle markten thuis! Van optreden tot het bezoeken van vreemde landen, ze deinzen nergens voor terug. Zo ook niet voor TikTok!

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is dit jaar in mei alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska vorig jaar getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Kinderen

Samen zijn Frans en Mariska de trotse ouders van vier jongens: Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. De jongens zijn uitgegroeid tot heuse kerels en dragen alle vier hun ouders op handen. Zo mooi om te zien dat het gezin van Frans en Mariska zo hecht is samen.

TikTok video

Tegenwoordig kun je niet meer om de app TikTok heen. Op TikTok zijn er verschillende trends en challenges te vinden die viral gaan waar duizenden mensen van over de hele wereld aan mee doen. Ook Mariska Bauer is de beroerdste niet om samen met haar zoon Frans Bauer junior een video op te nemen. Daarbij schrijft hij: “Ik heb echt wel een hippe mama.”. Dat heb je zeker Frans! Ook zijn volgers reageren enthousiast. Zo schrijft er iemand: “Wat een knappe moeder heb jij.” en “Leuke video”. Je ziet de video hieronder.

@fransbauer.jr

Heb wel echt een hippe mama!! #fy #dom #moeder

♬ origineel geluid – ❤Marle and Dewi❤

Bron: TikTok Fransbauerjr. Beeld: Instagram Frans Bauer