100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

TE LEUK: Fred van Leer gaat dit extravagante programma presenteren!

Als er iemand geknipt is om het programma Drag Race Holland te presenteren is het Fred van Leer wel! Hij maakt het geweldige nieuws zojuist bekend via Instagram.

“Yes!!!! Eindelijk mag ik het van de daken gillen!!! Ik word de nieuwe host van Drag Race Holland vanaf 18 sept te zien op Videoland. En geloof me we hebben een waanzinnige cast”, schrijft Fred bij de video waarin hij het goede nieuwe te horen krijgt.

In de video vraagt RuPaul, een van de bekendste dragqueens, of Fred de presentator wil worden van de Nederlandse versie van zijn programma ‘Rupaul’s Drag Race’. Dat hoef je tegen Fred geen twee keer te zeggen! “Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik Drag Race Holland mag presenteren met de zegen van RuPaul. Wat een droom”, vertelt Fred.

“Dit programma is alles waar ik in geloof en voor sta. Het draait om charisma, uniciteit, lef en talent en ik verheug me nu al enorm op alle fantastische creaties die we van de queens gaan zien op de runway, de lip sync battles en alle uitdagingen die we voor ze bedacht hebben. Tegen de queens wil ik alvast zeggen: “You’d better work bitch! Good luck and don’t fuck it up!‘”

In het programma zullen tien drag queens het tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel: Nederlandse Drag Race Superstar. Vanaf 18 september is het programma te zien op Videoland. Kijken!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Fred van Leer

AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
Groot verlies voor Fred van Leer: 'Je zit voor altijd in mijn hart'
Groot verlies voor Fred van Leer: ‘Je zit voor altijd in mijn hart’
Lees alle artikelen over Fred van Leer