100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Fans geschrokken van nieuwe look Freek van ‘Suzan en Freek’

Freek Rikkerink, bekend van het duo Suzan en Freek, deelde gister een foto van zijn ‘nieuwe look.’ En zijn fans en vrienden waren enorm geschrokken!

Baardloos

‘Hoeveel weken slaap je ongeveer op de bank als je vriendin je al 10 jaar waarschuwt dat je je baard er NIET af mag halen? Ik vraag dit voor een vriend…’, schrijft Freek bij een foto waarop hij geen baard meer heeft! Het duurde niet lang voordat de hilarische reacties binnenstroomden onder de foto. Zo zegt Steven Kazan ‘Succes met je eindexamens’ en een andere fan zegt ‘Neeeee wat heb je gedaan FREEK.’ Kelly Weekers heeft ook een hilarische reactie ‘En ineens is Suzan een cougar.’

Filter

Gelukkig voor alle fans en vrienden is de baard van Freek er niet ‘echt’ af. Hij heeft gebruik gemaakt van een TikTok-filter. Met deze filter kun je zien hoe je er eigenlijk uitziet zonder baard. En zo te lezen vindt iedereen Freek er veel beter uitzien mét baard!

Cougar

Vanochtend gaf hij dan ook een update over zijn baardstatus. ‘Droomde vannacht dat m’n baard eraf was…’ schrijft hij bij een selfie in de spiegel mét baard. ‘Wist nieteens dat jij een baard had, tot ie er niet meer was zeg maar’, schrijft Bettina Holwerda onder de foto. En ze heeft inderdaad gelijk!

Nick ‘de baard’ Schilder

Nick Schilder kon het ook niet laten om even te reageren op de grap van Freek. ‘Gelukkig… voelde me best wel in de steek gelaten’, schrijft Nick Schilder onder de foto. Nick heeft sinds een paar maanden ook zijn baard laten staan. De reacties zijn enorm verdeeld: sommigen vinden het hem geweldig staan en anderen vinden dat hij zijn baard er beter af kan scheren.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek