LEZEN: Na Gordon reageert ook Gavin op de breuk
Zie ook:
Delen

LEZEN: Na Gordon reageert ook Gavin op de breuk

Gisteren werd bekend dat Gordon en Gavin officieel uit elkaar zijn en er dus geen huwelijk plaats zal vinden. Gavin reageert nu ook..

Gordon en Gavin

Gordon maakte kortgeleden bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Tijdens zijn wereldreis liep hij in het casino in Australië zijn grote liefde tegemoet: de Australische en een stuk jongere Gavin Rozario.. Aan RTL Boulevard vertelde hij over het moment dat hij hem ontmoette en hoe het enkele weken later ging tussen het stel. ‘Ik had niet meer verwacht dat ik dit nog zou kunnen meemaken. Ik geloofde er heel eerlijk gezegd niet meer in.’

Het sprookje heeft helaas niet heel lang mogen duren, want Gordon bevestigde gisteren de breuk tussen hem en Gavin. Hij deelde een bericht op Instagram en daaronder schreef hij: ‘Alleen maar tranen………..maar we gaan gewoon weer door’.

Reactie Gavin

Na Gordon geeft ook Gavin reactie op de breuk. In zijn Instagramstory deelt hij een fragment van het nummer Too Good At Goodbyes van Sam Smith. Hierin zingt hij onder andere: ‘Want elke keer als ik me open stel doet het pijn. Dus ik zal je nooit dicht bij me laten komen. Zelfs al beteken ik het meeste voor jou…En elke keer dat je me pijn doet, hoe minder ik huil…Schat, we hebben geen schijn van kans, het is triest maar het is waar…’. Gavin hint hier waarschijnlijk naar zijn ex, Gordon.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Gordon

Gordon openhartig over kinderwens met een vriendin
Gordon openhartig over kinderwens met een vriendin
HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
Lees alle artikelen over Gordon