Geraldine Kemper overladen met complimentjes na bikinifoto

Geraldine Kemper overladen met complimentjes na bikinifoto

Hoe Geraldine het liefst een hele dag rondloopt, is in bikini op het strand. Nadat zij een bikinifoto plaatste op haar Instagram, kreeg zij uit iedere hoek complimentjes.

Geraldine

Geraldine Kemper woont er al jaren niet meer en komt er ook niet meer dagelijks, maar ze is er wel degelijk opgegroeid: Volendam! Samen met haar moeder Aaltje en zus Sophie woonde zij jaren in hartje Volendam. Geraldine won jaren geleden het programma ‘Sterretje Gezocht’, mocht onwijs veel klussen doen voor BNN, reisde de hele wereld over, maakte zelf verschillende programma’s en zij is afgelopen seizoen tweede geworden bij ‘Het Perfecte Plaatje’. De presentatrice woont al een tijdje in Amsterdam en het Volendamse dialect is ook zo goed als verdwenen. Geraldine’s zus en moeder wonen overigens nog wel in het vissersdorp.

Bikinifoto

Hoe Geraldine het liefst de hele dag rondloopt, is in bikini op het strand. De presentatrice heeft het geluk dat zij voor haar werk veel naar het buitenland mag en de mooiste, zonnigste landen bezoekt. Dit zorgt er ook weer voor dat zij vaker dan ons in bikini rondloopt. Op Instagram deelt Geraldine nu een foto in bikini met daarbij: ‘Zin in dit’. Wat ons vooral opvalt, is dat Geraldine een echte killerbody heeft. Of de presentatrice veel in de sportschool te vinden is, alleen maar gezond eet, of de juiste genen heeft, weten wij niet. Wat wij wel weten, is dat je dit een echte bikinibody kan noemen. Geraldine wordt dan ook overladen met complimentjes onder deze foto.

 

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper.