Geraldine Kemper 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Geraldine Kemper deelt een foto met haar twee ‘powervrouwen’

Het is je vast niet ontgaan dat het gister Internationale Vrouwendag was. Veel BN’ers namen even de tijd om stil te staan bij deze dag en hun ‘powervrouwen’ in het zonnetje te zetten. Voor Geraldine zijn dat natuurlijk haar moeder en zus.

‘Mijn powervrouwen. Mama en zusje’, schrijft ze bij de foto van een hele tijd geleden. Geraldine is op deze foto duidelijk nog heel jong! Misschien wel 11 of 12. Ze draagt een kleurrijk topje en twee vlechten. Echt een hele leuke foto uit de oude doos!

Geraldine liet onlangs weten weer verliefd te zijn! In het programma Rooijakkers over de vloer vertelt ze vol enthousiasme over Freek uit Amsterdam. Ze heeft hem leren kennen via een vriend in maart vorige jaar. ‘toen het nog allemaal kon, toen je nog uitging’, aldus Geraldine. Ook laat ze een foto zien van grote liefde Freek.

Heel leuk nieuws voor Geraldine! Vorig jaar liep namelijk haar relatie van vijf jaar op de klippen met haar vriend Paul. Ze is daar heel erg verdrietig over geweest, maar gelukkig vond ze de liefde al snel weer bij Freek.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Geraldine Kemper

Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper