Geschokte Marieke Elsinga reageert: 'Ik vind het bizar'
Zie ook:
Delen

Geschokte Marieke Elsinga reageert: ‘Ik vind het bizar’

Marieke kan haar oren niet geloven als Mattie in de ochtendshow uitspraak doet over een bizarre aankoop van hem.

Mattie en Marieke

Mattie en Marieke zijn al jaren samen te horen op de radio. Van maandag tot en met vrijdag waren zij van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Qmusic. Na Marieke’s zwangerschapsverlof is zij voor 4 dagen teruggekomen op de radio.

Door de grappige en leuke verhalen die zij met hun luisteraars delen en de gezellige muziek die zij draaien, begint iedereen z’n dag vol vrolijkheid en positiviteit.

In shock

Bij de meeste mensen is de kerstboom inmiddels opgetuigd en het grootste deel van die mensen heeft dit ook zelf gedaan. Mattie heeft zijn boom daarentegen kant-en-klaar laten bezorgen met alle ornamenten en lampjes er in. Dit heeft hem overigens wel 2000 euro gekost. ‘Ik gun mezelf dit jaar zo’n boom’, vertelt hij in de ochtendshow van Qmusic.

Marieke reageert geschrokken: ‘2000?! Zijn het gouden naalden, of niet? Maar heb je dit gedaan? 2000 euro voor wat is het? Twee weken dat dat ding staat?’ ‘Ik heb geregeld dat ik voor 2000 euro een zelfde boom mag weggeven’, reageert Mattie om haar gerust te stellen. Marieke vind dit een heel leuk idee, want nu krijgt één van hun luisteraars ook zo’n boom thuis, maar alsnog vindt zij het niet normaal. ‘Ik vind het bizar dat je 2000 euro voor een boom betaalt’, eindigt zij.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: ochtendshow van Qmusic

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: 'Ga dit cluppie enorm missen!'
Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: ‘Ga dit cluppie enorm missen!’
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: 'Bijna 12 jaar...'
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: ‘Bijna 12 jaar…’
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga