100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de perfect gestylde woning van Chantal Bles!

In een waanzinnig huis van meerdere verdiepingen wonen Robert Doornbos, Chantal Bles en hun twee kinderen met veel plezier. En geloof ons, deze perfect gestylde woning wíl je zien!

Gezin Robert en Chantal

Robert Doornbos en Chantal Bles zijn al jaren een stel en hebben samen twee prachtige kinderen: dochter Jada en zoon Josh en een hondje, Simba.

Robert en Chantal zijn jaren verloofd geweest en sinds vorig weekend is het stel getrouwd. De trouwerij vond plaats in Amsterdam, maar voor het grote feest reist de familie samen met een kleine groep vrienden naar Italië. Dit wordt vast en zeker een onvergetelijke trip en een sprookje waar nog lang over wordt nagepraat. Wij kunnen niet wachten om de foto’s te zien..

Bles Interiors

Naast haar twee kinderen heeft Chantal nóg een hele grote passie: interieurstyling! Hier heeft Chantal ook haar eigen bedrijf in, genaamd Bles Interiors. En Chantal heeft er kijk op, want wow: wat maakt ze prachtige dingen!

Op haar Instagramaccount deelt Chantal de ene na de andere opdracht en alles is even mooi. Lichte kleuren en mooie materialen, daar houdt Chantal van.

Binnenkijken in de woning van Chantal Bles

Het is daarom ook geen verrassing dat de eigen woning van Chantal ook zo uit een boekje kan komen. Chantal heeft de woning helemaal zelf ingericht en het resultaat is om van te kwijlen, zó mooi!

Zo is er een gigantische leefkeuken, een heerlijke grote tuin mét een speelhuis voor de kinderen én een heuse speelkamer. Alles is tot in de puntjes geregeld. Het is echt een waanzinnig huis. Wat ons opvalt, is dat Chantal en Robert van lichte kleuren houden. Bijna de hele woning is wit, beige en bruin en daar worden wij heel rustig van.

Neem hieronder een kijkje in de woning en laat je betoveren!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
Lees alle artikelen over Chantal Bles