100%NL Magazine Gordon Dubai

ZIEN: Gordon showt zijn nieuwe superdeluxe penthouse

Gordon heeft een superdeluxe penthouse aangekocht in Amsterdam-Noord. Op Instagram geeft Gordon zijn volgers een kleine sneakpeak van zijn nieuwe penthouse.

Dubai

Gordon is tegenwoordig nog maar zelden in ons koude kikkerlandje te vinden. De zanger en presentator woont namelijk sinds oktober vorig jaar in de Arabische stad Dubai. “Morgen mijn visum halen en dan onderweg naar het grootste avontuur uit mijn leven. DXB here I come!”, schreef de zanger destijds op Instagram. De zanger verkocht zijn villa, pakte zijn spullen en emigreerde naar het zonnige Dubai.

In eerste instantie vertrok Gordon niet alleen naar Dubai, maar toen nog met zijn toenmalige vriend Jeffrey. Helaas heeft het liefdesavontuur niet heel lang mogen duren voor Gordon, de twee gingen kort daarna uit elkaar.

Sneak preview

Als Gordon dan toch een keertje (voor zaken) in Nederland te vinden is, doet hij dit wel in stijl. Op Instagram geeft hij zijn volgers een kleine sneakpreview van zijn nieuwste penthouse in Amsterdam-Noord. Bij de video schrijft Gordon: ‘Sneak preview of my style of decorating for my business in Dubai!’

Nieuwe penthouse

De zanger en presentator heeft in Amsterdam-Noord een prachtige penthouse aangekocht voor bijna tweemiljoen euro. Zijn nieuwe paleisje heeft een woonoppervlakte van 246 vierkante meter, een buitenkeuken, bar en vier kamers.

Veel volgers van Gordon kunnen zijn stijl wel waarderen en reageren enthousiast op het filmpje. Zo schrijft iemand ‘Waaaaauw waanzinnig’ en weer iemand anders schrijft ‘Wat mooi Gordon wat goed gestyld prachtig dat word heerlijk relaxen.’ Het appartement ziet er inderdaad prachtig uit en is tot in de puntjes gestyled!

Benieuwd naar de video? Je ziet het hieronder:

Nieuwe woning Dubai

Gordon geniet intens van zijn nieuwe leven in Dubai en denkt er niet over om terug te komen naar Nederland. Gorden heeft namelijk een prachtige nieuwe woning gekocht in Dubai! Per 1 mei zal hij samen met zijn twee schattige hondjes Rocco en Toto zijn nieuwe woning intrekken.

Bron Shownieuws en Instagram Gordon Heukeroth | Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.