Binnenkijken in het Amsterdamse grachtenpand van Ruud en Olcay!

Binnenkijken in het Amsterdamse grachtenpand van Ruud en Olcay!

Op Koningsdag, 27 april, is het officieel een jaar geleden dat Ruud en Olcay de volgende stap in hun relatie zetten en zijn gaan samenwonen. Kijk hier binnen in het Amsterdamse grachtenpand van Ruud en Olcay!

Woning van Ruud en Olcay

Binnenkort wonen de tortelduifjes Ruud en Olcay alweer één jaar samen onder een dak. Ze waren samen dolgelukkig en het geluk bleef hen toelachen. Totdat Ruud een paar weken geleden de vreselijke diagnose darmkanker kreeg. Gelukkig was de radio-DJ er snel blij en zitten Ruud en Olcay niet bij de pakken neer. Al vrij snel werd Ruud de Wild geopereerd. Inmiddels heeft hij 2 operaties achter de rug  en is Ruud herstellende. En dat alles natuurlijk met zijn grote liefde Olcay aan zijn zijde.

Officieel staat het grachtenpand op naam van Olcay. In eerste instantie huurde Olcay het pand, maar ze was er zo aan verkocht dat ze het na een tijdje zelf heeft gekocht. Het grachtenpand bevindt zich in het mooie Amsterdam en heeft in totaal 5 kamers, waarvan drie slaapkamers. Het is er werkelijk prachtig ingericht, let maar eens op die mooie sierlijsten aan het plafond, de lambrisering aan de muren en de visgraat vloer. Wat een luxe!

 

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild, Instagram Olcay Gulsen, BekendeBuren