100%NL danny de munk
Zie ook:
Delen

Heb je deze plaat al gehoord? Wij zijn fan van NederDance!

Normaal zingt Danny de Munk Nederlandse levensliederen, maar na een ingeving gooit hij het over een andere boeg! Met zijn nieuwe Nederlandse dance-plaat "Toch ff Lekker Zo" verrast hij iedereen!

Danny’s nieuwe single is een mix tussen twee muziekstijlen. De zanger zag een gat in de markt en sprong er middenin. “De combinatie zang en dance is er bijna niet, alleen Engelstalig,” zei Danny over zijn plaat. “Ik dacht: eentje moet de eerste zijn, en dat ben ik.” De volkszanger heeft bijna anderhalf jaar aan de nieuwe single gewerkt.

Nieuwe Nederlandse stroom

“Ik denk dat het oprecht tijd is voor een nieuwe Nederlandse muziekstroom. In mijn vrije tijd ga ik graag naar Dance Festivals. Met deze gedachte hebben we “Toch ff Lekker zo”  geschreven. Met mijn nieuwe single brengen we twee muziekstijlen bij elkaar, en daarmee probeer ik deze nieuwe crossover te maken naar NederDance.”

Inspiratie

De titel van Danny’s nieuwe nummer werd toevallig en met een borrel op bedacht. “Als ik een borrel op heb, dan ben ik vrij luidruchtig”, zei de zanger in De Telegraaf. “Ik hou van feesten en dat gaat er wel eens wild aan toe zodat mensen een beetje gaan lopen zeiken. Dan zeg ik: ‘Laat ze lekker, toch ff lekker zo? Ik denk dat het wel blijft hangen.”

Benieuwd? Je kunt hem hieronder beluisteren!

https://www.instagram.com/p/BoZkMuOlLE2/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: EntertainmentNL, Telegraaf | Beeld: Instagram, Youtube,

Delen

Meer over Danny de Munk

PRACHTIG: Dit zijn de knappe kinderen van Danny en Jenny de Munk
PRACHTIG: Dit zijn de knappe kinderen van Danny en Jenny de Munk
VERDRIETIG: Gebroken hart voor Danny en Jenny de Munk
VERDRIETIG: Gebroken hart voor Danny en Jenny de Munk
Lees alle artikelen over Danny de Munk