HEFTIG: Groot drama voor B&B Vol Liefde-deelneemster Marian
Delen

HEFTIG: Groot drama voor B&B Vol Liefde-deelneemster Marian

Heftige tijden voor B&B-eigenaresse Marian... Ze durft zelfs niet meer terug te keren naar Portugal, waar ze haar bed en breakfast heeft.

B&B Vol Liefde

Marian van het net afgelopen B&B Vol Liefde-seizoen zegt dat ze is opgelicht voor 120.000 door een van haar oud-medewerkers. Daarom durft Marian, die de afgelopen tijd meerdere malen gespot werd in de omgeving van Den Bosch, niet terug te keren naar Portugal. Fans van het populaire programma dachten dat de B&B-eigenaresse misschien voor de liefde in Nederland was. Helaas is er dus een minder leuke reden voor haar verblijf hier.

Portugal

Een ex-medewerker van Marian zou 120.000 euro weggesluisd hebben van haar privérekening. Ook zou ze op haar kantoor benaderd zijn door een ‘drugsdealer’. Deze had via berichtjes opgedragen gekregen van de oud-medewerker om ‘die ouwe’ om te leggen. Marian heeft aangifte gedaan. Echter, de politie heeft de zaak vooralsnog niet opgepakt. Haar huis in het Portugese Budens wordt momenteel wel 24 uur per dag bewaakt. Hoelang Marian nog in Nederland blijft, is nog niet bekend.

Bron: AD, Shownieuws. Beeld: Instagram Marian b en b Portugal

Delen