VIDEO: Heleen van Royen laat zich zwoel fotograferen
Zie ook:
Delen

VIDEO: Heleen van Royen laat zich zwoel fotograferen

Heleen van Royen deelt op haar Instagram een video waarbij ze zwoel voor de camera aan het poseren is.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Lekker bezig

De laatste tijd heeft Heleen naast schrijven nóg een passie erbij: trainen! Op haar social media neemt Heleen haar volgers mee in haar routine, laat ze haar workouts zien én deelt ze haar successen.

De bloedmooie schrijfster is inmiddels al meer dan 8 kilo afgevallen. Zelf schrijft ze hierover: ‘Ofwel: ik ben een stuk slanker en sterker geworden en ook atletischer en energieker. De juiste verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten eten maakt voor mij een wereld van verschil.’

Zwoel voor de lens

Vandaag deelt Heleen een waanzinnige video op haar Instagram. Ze ligt in een lingeriesetje zwoel te poseren voor de lens.

‘‘Kin extreem omhoog.’ ‘Billen extreem naar achteren duwen.’ ‘Damn! Is heel gaaf. Mooi.’ Poseren valt en staat met goede aanwijzingen van de fotograaf. Dank voor de supertoffe shoot, Jeroen de Beer. Kan niet wachten op het eindresultaat.’

Eerlijk is eerlijk, Heleen ziet er waan-zin-nig uit!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen