Het moment is eindelijk daar voor Monique Smit: 'De vlag kan uit!'
Zie ook:
Delen

Het moment is eindelijk daar voor Monique Smit: ‘De vlag kan uit!’

Vandaag is dan eindelijk de dag daar waar Monique Smit zo lang naar uitgekeken heeft: 'De vlag kan uit!'.

Monique Smit

Ze kan zingen, acteren, presenteren en is daarnaast ook nog eens een geweldige moeder: Monique Smit! De blonde Volendamse doet het de aankomende tijd rustig aan want ze binnenkort verwacht ze een dochter.

Derde kindje op komst

Het aankomende kindje is het derde kindje samen voor Monique en haar vriend Martijn Molleman. Samen zijn ze al de ouders van twee hele schattige jongens: Luca en Noah.

Uit een eerdere relatie heeft Martijn nog een zoon. Des te leuker dat hij nu na drie jongetjes een meisje krijgt!

‘De vlag kan uit!’

Ze heeft er ontzettend lang naar uitgekeken: de eerste schooldag. Niet alleen omdat Noah na zes weken vakantie weer terug in het ritme gaat, maar ook omdat het de allereerste schooldag is van jongste poepie Luca. Op Instagram deelt Monique een te schattige foto waarbij de broertjes vol zenuwen richting de school wandelen.

‘De vlag kan uit! Groep 1 en groep 5… Gelukkig hadden ze er allebei heel veel zin in. Luca kwam zich vannacht om 4 uur wel even bij ons melden, hij zei dat ‘ie had geplast maar ik denk stiekem dat hij het misschien toch wel spannend vond en lekker even bij papa en mama wilde liggen. Met alle liefde natuurlijk! Noah de grote broer heeft beloofd hem wel even in de gaten te houden.’

Na vier jaar heeft Monique dus nu haar handen eventjes vrij, maar vervelen…dat hoeft Monique zich niet! ‘En nu? Wat een rust in huis! Voor even dan… haha! Wat zullen we eens gaan doen met al die tijd? Wassen en soppen’, schrijft ze op haar Instagram. Aftellen geblazen!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s
AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!
Lees alle artikelen over Monique Smit